catalogustop

Dit product zit helaas niet meer in ons kernassortiment of het assortiment van onze leverancier. Maar niet getreurd, de kans is groot dat wij nog een showroommodel of gebruikt exemplaar in onze showroom hebben staan of een dergelijke haard de komende maanden inruilen.

Informeer daarom bij onze verkoopmedewerkers of kijk in onze opruiming. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de ‘opvolger’ van dit model en dan doen wij u graag een scherpe aanbieding!

Hase Modena Gas Zilvergrijs/Platina Bovenplaat Glas Gashaard

Direct naar de prijs

De Modena Gas Zilvergrijs/Platina Bovenplaat Glas is een vrijstaande gaskachel die zeker de aandacht van uw gasten zal trekken. Zij zullen zich ongetwijfeld vergapen aan de effectieve eenvoud van deze fraaie vrijstaande gaskachel. De tijdloze vormgeving en leuke details zullen er ook voor zorgen dat u niet uitgekeken raakt op deze leuke warmtebron. En wie denkt dat een vrijstaande gaskachel als de Modena Gas Zilvergrijs/Platina Bovenplaat Glas moeilijk te bedienen is, heeft het mis! Het is zitten in uw favoriete stoel, de haard aan doen en genieten. De Modena Gas Zilvergrijs/Platina Bovenplaat Glas heeft overigens een vermogen tot ca. 9 kW, ruim voldoende om uw huis van een aangename temperatuur te voorzien.

Wie een vrijstaande gaskachel zoekt, doet er goed aan om bij de showrooms van ’t Stokertje langs te komen. We hebben namelijk de grootste collectie op het gebied van warmtebronnen. De Modena Gas Zilvergrijs/Platina Bovenplaat Glas is daar een goed voorbeeld van. En onze experts kunnen u altijd van het beste advies voorzien. Hebt u daarom een vraag of wens over een bepaalde vrijstaande gaskachel, dan staan wij altijd voor u klaar.

Uiteraard zijn de hedendaagse versies bijzonder rendementsvol, wat inhoudt dat u (milieu)zuinig stookt.

Bij een gesloten gashaardsysteem staat het vuur niet in open verbinding met het vertrek. De aangevoerde zuurstof komt van buiten via een pijp. De rookgassen die door de verbranding ontstaan gaan via een dezelfde pijp naar buiten. De verse lucht én de rookgassen lopen door een en dezelfde, dubbelwandige buis. Heeft u vragen over wat het beste voor uw situatie is? Kom dan even langs; we praten u graag bij.

Wat geen vraagteken mag zijn, is de kwaliteit van de Modena Gas Zilvergrijs/Platina Bovenplaat Glas vrijstaande gaskachel. De gebruikte materialen waar deze haard uit bestaat, zijn sterk en blijven jarenlang hun eigenschappen behouden. Met het plaatsen van deze vrijstaande gaskachel is het altijd belangrijk om goed naar de ruimte te kijken, zodat hij een goed plekje krijgt. Uiteraard kunnen onze gecertificeerde installatieteams helpen met het plaatsen van de Modena Gas Zilvergrijs/Platina Bovenplaat Glas, die de volgende afmetingen 124,5 x 46 x 48,5 cm heeft. Zo kunt u lekker snel genieten van aangename warmte. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die een vrijstaande gaskachel biedt? Kom dan vooral even langs, we helpen u graag.

Adviesprijs: Op aanvraag

Informatie opvragen
over een alternatief


Bekijk ook eens gashaarden in de opruiming

Specificaties

Merk Hase
Model Modena Gas Zilvergrijs/Platina Bovenplaat Glas
Staat Nieuw
Type Gashaard
Systeem Gesloten
Brandstof Aardgas
Vermogen 4 - 9 kW
Kleur Grijs
Branderdecoratie Houtset of (Carrara) kiezels
Hoogte 124,5 cm
Breedte 46 cm
Diepte 48,5 cm
Rookgasafvoer ∅ 150 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Documenten

Links


Hase in de opruiming

kassakorting
Hase Corso

Opruiming!

Hase Corso
adviesprijs 3.560,00

Nu met 300,00 extra
zomer kassakorting Nu 1.775,00 1.475,00
Hase Nizza

Opruiming!

Hase Nizza
adviesprijs 2.195,00 Nu 1.190,00
Hase Modena houtkachel

Opruiming!

Hase Modena houtkachel Nu 1.890,00

Schrijf een beoordeling over de Hase Modena Gas Zilvergrijs/Platina Bovenplaat Glas

Prijs/kwaliteit
Design
Betrouwbaarheid
Gebruiksgemak
Geef uw mening de ruimte!
Omschrijf uw ervaringen met de Hase Modena Gas Zilvergrijs/Platina Bovenplaat Glas:
  • Waarom hebt u voor deze Hase gekozen?
  • Wat bevalt u aan de Hase Modena Gas Zilvergrijs/Platina Bovenplaat Glas?
  • Wat kunt u nog meer vertellen?
 
Foto wordt pas geupload na het klikken op plaatsen

Om spam tegen te gaan vragen we je om de onderstaande vraag te beantwoorden door op het witte veld te drukken.

Plaats beoordeling
Facebook Messenger twitter Whatsapp

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht