Xaralyn Bio Ethanol brander L RVS showroommodel

Opruiming op=op!

van 659,00, nu voor
490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Xaralyn
Model: Bio Ethanol brander L 5820S
Soort haard: Vrijstaand,Anders,Zonder afvoer,Demo model
Brandstof: Anders
Vermogen: -
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze nieuwe Xaralyn Bio Ethanol brander L 5820S is nu éénmalig rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Het gaat om een SHOWROOMMODEL. Deze keramische brander 5820S is de meest verkochte maat uit de serie Bio Ethanol branders van Xaralyn. Hij is gemaakt van RVS. Met een bio ethanol brander kunt u letterlijk alle kanten op, omdat u deze niet hoeft aan te sluiten op een rookkanaal. Toch laten de bio branders van Xaralyn een prachtig en vol vuurbeeld zien. De 5820 is 50% zuiniger dan vergelijkbare branders. Dus u kunt langer stoken en genieten. De afmetingen van de Xaralyn Bio Ethanol brander L zijn ongeveer 79x576x200mm (HxBxD). Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie 3.432.002.006. Dus wees er snel bij want OP=OP. 

Om een teleurstelling te voorkomen adviseren we om voorafgaand aan een eventuele bezichtiging contact met ons op te nemen, zodat we voor u na kunnen gaan of deze brander nog beschikbaar is. 

 

 

 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier