Wodtke Rocky houtkachel

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop

   Harrie Leenders Trias gashaard hanghaard

   Opruiming!

   Harrie Leenders Trias gashaard hanghaard Nu 990,00
   Ruby Fires Goya hanghaard met bio brander

   Opruiming!

   Ruby Fires Goya hanghaard met bio brander
   adviesprijs 1.100,00 Nu 790,00
   Wodtke Cookie houtkachel

   Opruiming!

   Wodtke Cookie houtkachel
   adviesprijs 3.150,00 Nu 1.890,00
   Safretti Cubico BL

   Opruiming!

   Safretti Cubico BL
   adviesprijs 1.972,00 Nu 695,00


  Specificaties

  Merk: Wodtke
  Model: Rocky
  Soort haard: Hanghaard
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 6 - 8 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw in verpakking

Deze prachtige Wodtke Rocky houtkachel is een moderne hanghaard en hangt te schitteren in onze showroom te Epe en is nu wel héél voordelig bij ons in de opruiming. Een echte buitenkans want de kachels van Wodtke blinken uit in design, kwaliteit en rendement. De Wodtke Rocky heeft een prachtig zicht op het vuur en kan op elke gewenste hoogte gemonteerd worden. De Wodtke Rocky levert een vermogen van ca. 6 kiloWatt, heeft een bovenuitgang van 15 cm. doorsnede en is voorzien van een mogelijkheid voor externe beluchting. Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor het model in Epe bij Haardenhuys Gelderland (+KZG) en OP=OP!

Wodtke Rocky hanghaard

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Toch een andere hanghaard?

De keuze is reuze, wij hebben wandmodellen oftewel hanghaarden van diverse merken en soorten. Vraag er naar bij onze verkoopmedewerkers. Zowel hout- als gasgestookt, u kunt met ons alle kanten op,. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier

Corona Update

MAATWERK OPLOSSINGEN