Wodtke New Look F9 houtkachel

Op=Op, nu met 1.090,00 herfst kassakorting

van 5.840,00, nu voor
4.380,00 3.290,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Wodtke
Model: New Look F9
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De mooie hoge Wodtke New Look F9 houtkachel trekt vast en zeker meteen uw aandacht in onze showroom te Epe en is nu wel héél voordelig bij ons in de opruiming. Een echte buitenkans want de kachels van Wodtke blinken uit in design, kwaliteit en rendement. De Wodtke New Look F9 is super mooi vormgegeven. Moderne materialen met smaakvolle accenten zoals het zwarte glas en volop zicht op het vlammenspel aan meerdere kanten. De Wodtke New Look F9 biedt een vermogen van ca. 6 kiloWatt, heeft een bovenuitgang van 15 cm. doorsnede (achteruitgang is ook mogelijk) en is voorzien van een mogelijkheid voor externe beluchting. Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor het model in Epe en OP=OP!

Hi Clean Filter en accumlatie van de New Look F9

De New Look F9 is geen goedkope kachel, maar biedt dan ook vele extra's. Zo is de New Look voorzien van een Hi Clean Filter en accumulatiestenen. Met deze stenen kan de warmte goed opgeslagen worden en zal de kachel nog heel lang nastralen ook als het vuur al uren gedoofd is. Hetzelfde effect als een speksteen kachel, maar dan in een modern vormgegeven jasje. Helemaal perfect natuurlijk als u wel het effect van speksteen wilt ervaren, maar geen liefhebber bent van het uiterlijk van een speksteenkachel. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier