Wodtke Homing houtkachel

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop

   Kuikenkacheltje

   Opruiming!

   Kuikenkacheltje Nu 50,00
   Dik Geurts Caldo pelletkachel showroommodel

   Opruiming!

   Dik Geurts Caldo pelletkachel showroommodel
   adviesprijs 4.385,00 Nu 3.490,00
   Wodtke Holiday houtkachel

   Opruiming!

   Wodtke Holiday houtkachel
   adviesprijs 5.040,00 Nu 2.590,00
   Ganz Rumba houtkachel

   Opruiming!

   Ganz Rumba houtkachel
   adviesprijs 3.920,00 Nu 1.990,00


  Specificaties

  Merk: Wodtke
  Model: Homing
  Soort haard: Vrijstaand
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 6 - 8 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw uit verpakking

De vormgeving van de Wodtke Homing houtkachel is beslist opvallend te noemen. Met de Homing maakt u van uw huis een thuis! Nu bij ons in de opruiming dus een stuk betaalbaarder! Een echte buitenkans want de kachels van Wodtke blinken uit in design, kwaliteit en rendement. De Wodtke Homing is uitgevoerd in staal, met speksteen knuffelhoek en met een smaakvol rood accent als deurhendel. Door de glazen deur kunt u genieten van het vlammenspel. De Wodtke Homing geeft een vermogen van ca. 7 kiloWatt, heeft een bovenuitgang van 15 cm. doorsnede (achteruitgang is ook mogelijk) en is voorzien van een mogelijkheid voor externe beluchting. Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor ons showroommodel met referentie1.860.006.001 dus OP=OP!

Installatie van de Wodtke Homing

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Of toch liever zelf?

Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier