Wodtke Homing houtkachel

Op=Op, nu met 575,00 zomer kassakorting

van 3.820,00, nu voor
2.865,00 2.290,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Wodtke
Model: Homing
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De vormgeving van de Wodtke Homing houtkachel is beslist opvallend te noemen. Met de Homing maakt u van uw huis een thuis! Nu bij ons in de opruiming dus een stuk betaalbaarder! Een echte buitenkans want de kachels van Wodtke blinken uit in design, kwaliteit en rendement. De Wodtke Homing is uitgevoerd in staal, met speksteen knuffelhoek en met een smaakvol rood accent als deurhendel. Door de glazen deur kunt u genieten van het vlammenspel. De Wodtke Homing geeft een vermogen van ca. 7 kiloWatt, heeft een bovenuitgang van 15 cm. doorsnede (achteruitgang is ook mogelijk) en is voorzien van een mogelijkheid voor externe beluchting. Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor ons showroommodel met referentie1.860.006.001 dus OP=OP!

Installatie van de Wodtke Homing

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Of toch liever zelf?

Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier