Wodtke Holiday houtkachel

Opruiming op=op!

van 5.040,00, nu voor
2.590,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Wodtke
Model: Holiday
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze statige Wodtke Holiday houtkachel is een prachtige haard op sokkel met superveel zicht op het vuur. Draaibaar naar beide kanten kunt u dus altijd van het vlammenspel genieten. Met de Holiday van Wodtke heeft u altijd een vakantiegevoel, wat voor een weer het ook is. De Holiday van Wodtke staat in onze showroom te Epe in de kleur Nouga en is nu wel héél voordelig bij ons in de opruiming. Een echte buitenkans want de kachels van Wodtke blinken uit in design, kwaliteit en rendement. De Wodtke Holiday is een echte blikvanger in uw woonkamer. Ook het zicht op het vlammenspel is onovertroffen. De Wodtke Holiday levert een vermogen van ca. 6 kiloWatt, heeft een bovenuitgang van 15 cm. doorsnede en is voorzien van een mogelijkheid voor externe beluchting.  Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor het model in Epe bij Haardenhuys Gelderland en OP=OP!

Wodtke Holiday, altijd een vakantiegevoel

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier