Wodtke Club11 houtkachel

Op=Op, nu met 1.000,00 zomer kassakorting

van 5.310,00, nu voor
3.985,00 2.985,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Wodtke
Model: Club11
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Wodtke Club11 houtkachel met accumulatiestenen is een bijzondere kachel in meerdere opzichten. De Club11 van Wodtke staat in onze showroom te Epe en is nu wel héél voordelig bij ons in de opruiming. Een echte buitenkans want de kachels van Wodtke blinken uit in design, kwaliteit en rendement. De Wodtke Club 11 ziet er echt prachtig uit, met haar draaibare sokkel en de Swarovski diamant in de handgreep. De bovenkant is voorzien van een mooie glasplaat. Ook het zicht op het vlammenspel is onovertroffen. De Wodtke Club11 levert een vermogen van ca. 5 kiloWatt, heeft een bovenuitgang van 15 cm. doorsnede en is voorzien van een mogelijkheid voor externe beluchting. De kachel is draaibaar. Technisch gezien heeft de Club11 heel wat te bieden. De Club11 is superzuinig en verwarmt uw huis milieuneutraal. De uitstoot is minimaal want de Club11 voldoet nu al aan de eisen van de toekomst. Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor het model in Epe bij Haardenhuys Gelderland en OP=OP!

Wodtke Club11 vlammenspel rondom

De Club 11 zal zeker een sieraad in uw woning zijn. Zowel technisch als wat vormgeving betreft is deze kachel een topper. Voorzien van een hoogwaardige afwerking en prachtige details kunt u echt niet om de Club11 heen. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier