Wanders Vision gaskachel

Opruiming op=op!

nu voor
1.290,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Wanders
Model: Vision
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Wanders Vision gaskachel staat voor een mooi vlammenspel en aantrekkelijk design. Heerlijk dat deze mooie kachel nu in de opruiming is, dat scheelt aardig wat geld. Het gaat hier om een gebruikt model die al door onze kwaliteitscontrole is en dus meteen gebruikt kan worden. De Vision van Wanders is een gaskachel met een bovenuitgang en een gesloten systeem 80/150. Wel zo'n veilig idee! Het vermogen van de Vision ligt rond de 5 kiloWatt. De Wanders Vision gaskachel is voorzien van een houtstammenset en de afmetingen van de haard zijn ca. 103 x 55 x 50 cm. De kleur van de kachel is zwart (0100). Informeer bij onze verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor bezichtiging. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.01122.QCF dus OP=OP.

Wanders-vision-vivero 

Wanders Vision nu super betaalbaar

Zo'n mooie gashaard voor een betaalbare prijs! Dat is toch het mooiste van een opruiming. Ruim veertig jaar geleden is Wanders begonnen met het maken van sfeerhaarden, zowel houtkachels als gashaarden. Het gehele productieproces, van ontwerp tot montage, vindt plaats in eigen huis.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier