Wanders Vision gaskachel

Op=Op, nu met 300,00 winter kassakorting

nu voor
1.390,00 1.090,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om te reserveren


Specificaties

Merk: Wanders
Model: Vision<
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Wanders Vision gaskachel staat voor een mooi vlammenspel en aantrekkelijk design. Heerlijk dat deze mooie kachel nu in de opruiming is, dat scheelt aardig wat geld. Het gaat hier om een demomodel (gebruikt) die al door onze kwaliteitscontrole is en dus meteen gebruikt kan worden. De Vision van Wanders is een gaskachel met een gesloten systeem. Wel zo'n veilig idee! Het vermogen van de Vision ligt rond de 5 kiloWatt. De Wanders Vision gaskachel is voorzien van een houtstammenset en de afmetingen van de haard zijn ca. 103 x 61 x 46 cm. Informeer bij onze verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor bezichtiging. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.00101.QC/14-0020.

Wanders-vision-vivero 

Wanders Vision nu super betaalbaar

Zo'n mooie gashaard voor een betaalbare prijs! Dat is toch het mooiste van een opruiming. Met een haard van Wanders haalt u bovendien kwaliteit in huis. Wanders fires & stoves is een modern familiebedrijf uit de Achterhoek. Ruim veertig jaar geleden is Wanders begonnen met het maken van sfeerhaarden, zowel houtkachels als gashaarden. Het gehele productieproces, van ontwerp tot montage, vindt plaats in eigen huis. Dat is wel een prettig idee want zo kan de kwaliteit goed gewaarborgd worden.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier