Wanders Tali gashaard driezijdig showroommodel

Opruiming op=op!

van 3.920,00, nu voor
2.690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Wanders
Model: Tali
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Wanders Tali in de uitvoering met zijruiten is een vrijstaande gashaard met een ovale vorm en tijdloos design. De fraaie haard functioneert met een modern en veilig gesloten verbrandingssysteem. Wegens showroomaanpassingen is deze vrijstaande gaskachel nu vrijgekomen en eenmalig zeer scherp voor u geprijsd!  De Wanders Tali gashaard weergeeft een fraai vuurbeeld dat uiterst goed zichtbaar is dankzij de hoge ruit en de 2 ruiten aan de zijkant. Het vermogen van de Wanders Tali ligt rond de 6 kW en kan uw woonkamer daarmee heerlijk verwarmen. De afmetingen van de Wanders Tali zijn 980 x 574 x 404mm (HxBxD) en de diameter van het concentrische rookkanaal is 100/150 mm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit showroommodel wat nog niet gebrand heeft. Deze haard heeft referentie nummer 1.795.047.008, en OP=OP.

We adviseren om voorafgaand aan een eventuele bezichtiging contact op te nemen, zodat we voor u na kunnen gaan of de haard nog beschikbaar is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier