't Stokertje Blog
Haarden Catalogus
catalogustop
Aanbiedingen Opruiming Alle diensten catalogus Vind hieronder uw haard

Wanders Square 60G Trilateral Wall Gashaard

Over ’t Stokertje en de gashaard Wanders Square 60G Trilateral Wall

Bent u op zoek naar een Wanders Square 60G trilateral Wall gashaard voor de LAAGSTE prijs van Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Wanders Square 60G trilateral Wall gashaard staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Wanders Square 60G trilateral Wall gashaard in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Een Wanders Square 60G trilateral Wall gashaard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en uitstraling. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type bij u thuis installeren. Interesse in deze gashaard? Wij doen u graag vrijblijvend een offerte.

Bij ’t Stokertje en haar kachelzaken heb je keuze en nog eens keuze. Of het nu de Wanders Square 60G Trilateral Wall is of een van de vele andere modellen, je slaagt gewoon weg altijd. Ben je net verliefd geworden op een bepaalde gashaard dan is het wel zo prettig als je deze ook kunt vergelijken met vergelijkbare A-merken. Doorgaans zijn deze merken gashaarden bij ’t Stokertje allemaal te zien, daarnaast ontvangt technisch en interieur advies van onze deskundige medewerkers. In de showrooms van ’t Stokertje staan altijd vele honderden modellen. Mocht het echter toch zo zijn dat in de Stokertje vestiging bij u in de buurt de Wanders Square 60G Trilateral Wall niet meer in de door u gewenste uitvoering staat dan kunt u zeker afspreken dat het model naar uw vestiging toe komt in de eerst volgende afleverweek. Zo ziet u altijd wat u koopt. Voor meer algemene informatie over de gashaard is alles te vinden op onze Kachelpedia.

Het Stokertje Advies Installatie & Ondehoudsbedrijf staat garant voor de beste informatie en ervaringen met het gebruik, het installeren van de Wanders Square 60G Trilateral Wall, maar ook diverse tips & trics om het maximale uit uw gashaard te halen. Onze diensten verlenen wij door geheel Nederland, dagelijks zijn meer dan 20 eigen gecertificeerde teams onderweg.
Meer gashaarden en gaskachels van Wanders
Meer gashaarden en gaskachels van andere merken

pdf icon PDF van de Wanders Square 60G Trilateral Wall pagina
pdf icon Maattekening van de Wanders Square 60G Trilateral Wall
pdf icon Handleiding van de Wanders Square 60G Trilateral Wall
Brochure Wanders Square 60G Trilateral Wall

Wanders Square 60G Trilateral Wall Wanders Wanders

Merk Wanders
Model Square 60G Trilateral Wall
Branderdecoratie Houtstammen
Afmetingen hxbxd (cm) 49,3 x 63 x 36,4
Inbouw hoogte (cm) 49,3
Inbouw breedte 63
Inbouw diepte (cm) 36,4
Vermogen (kW) 3-4
Vermogen exact (kW) 3,5
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht 3-Zijdig
Diameter rookgasafvoer (mm) 150
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandsbediening Ja
Brandstof Aardgas

Meer gashaarden en gaskachels van Wanders

Wanders in de opruiming

Schrijf een beoordeling over de Wanders Square 60G Trilateral Wall

Duurzaamheid
Gebruiksgemak
Design
Verwarming
Plaats beoordeling

Vul uw woonplaats in voor een routebeschijving:

Kalfire gashaard | Barbas houtkachel | Barbas gashaard | Spartherm houthaard | rookkanaal | Bullerjan houtkachel | Gaskachels | Helex gashaard | Dovre houtkachel | schouwen Google+ Facebook
BTW NL8143.00.844-B01 - KvK Meppel 04058826
Stokertje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten