Wanders Square 40G front inzethaard showroommodel

Opruiming op=op!

van 2.895,00, nu voor
1.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Wanders
Model: Square 40G
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Dit showroommodel van Wanders de Square 40G inzethaard frontmodel is nu supervoordelig in onze opruiming. Hij staat klaar om uw huis gezellig te gaan verwarmen en is dus DIRECT LEVERBAAR! De Square 40G van Wanders is een mooie en functionele inzethaard die past in elk interieur. De bediening gaat makkelijk en relaxed met de meegeleverde afstandsbediening. De afmetingen van de haard zijn ca. 557 x 452 x 338 (hxbxd) in mm. De rookgasafvoer heeft een diameter van 100/150 mm. De Square 40G werkt op aardgas en heeft een vermogen van ca. 5,3 kW en een rendement tot ca. 91%. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor de Wanders Square 40G Front met referentie SHR.03848 dus OP=OP. 

Wilt u binnenkort genieten van deze prachtige gashaard? Neem van te voren dan even contact op indien u langs wilt komen voor een bezichtiging. Dan kunnen we voor u nagaan of de haard nog beschikbaar is. Ons assortiment opruimers wisselt namelijk dagelijks!

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier