Wanders Luna Petite gaskachel

Op=Op, nu met 300,00 zomer kassakorting

van 2.990,00, nu voor
1.995,00 1.695,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Wanders
Model: Luna Petite
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Wanders Luna Petite gaskachel, nu voor een koopje bij Kachelparadijs Orvelte. Het gaat om het allerlaatste showroommodel dus OP=OP (SHR.01271). Het is een nieuw showroommodel en heeft nog niet gebrand dus wordt geleverd inclusief garantie. De Luna Petite van Wanders levert ca. 6 kiloWatt aan vermogen. Heerlijke warmte en een sfeervolle kachel in huis, wat wilt u nog meer?

Wanders Luna Petite voor slechts 1890 euro

De Wanders Luna Petite is een vrijstaande gaskachel met een gesloten systeem (80/150 mm rookgaskanaal concentrisch). De afmetingen van de Wanders Luna Petite gaskachel zijn 89,5 cm hoog x 47 cm breed x 55 cm diep.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier