Wanders Inserto inzethaard showroommodel

Op=Op, nu met 300,00 herfst kassakorting

van 2.315,00, nu voor
1.395,00 1.095,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Wanders
Model: Inserto
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Inserto is een mooie kleine inzethaard op gas van de Nederlandse fabrikant Wanders. Met ongeveer 4 kiloWatt aan vermogen kan de Inserto u heerlijke warmte bezorgen. De Wanders Inserto kan een ruimte verwarmen van ongeveer 45 tot 65 m3. De afmetingen zijn 780x460x370 mm (hxbxd). Het gewicht is 75 kilo en de aansluiting zit aan de bovenkant (Ø: 80/150 concentrisch, gesloten systeem). De Inserto is te zien bij Kachelkanjer Twente en het gaat hier om het laatste showroommodel met intern serienummer SHR.00634 (ZAB). De Inserto heeft nog niet gebrand en wordt dus ook geleverd inclusief houtstammenset (eiken), steenmotief achterwand en garantie. Wees er snel bij want deze aanbieding is eenmalig en OP=OP. 

Altijd al een inzethaard willen hebben zonder hier al te veel geld voor te betalen? Dan is dit uw kans om voordelig aan een gashaard te komen. De Wanders Inserto is een gashaard met een gesloten systeem. Informeer van tevoren even of de haard er nog is, de voorraad wisselt dagelijks…..

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier