Wanders houtkachel Versailles

Op=Op, nu met 540,00 herfst kassakorting

nu voor
2.290,00 1.750,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Wanders
Model: Versailles 1
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Mooie houtkachel van Wanders, de Versailles I, nu bij ons in de opruiming voor een stuntprijs. De Wanders Versailles heeft een grote brandkamer met mooi gebogen panoramische ruit, voor een schitterend uitzicht op het vlammenspel. Het vuur kan goed gecontroleerd worden met behulp van de dubbele thermostatische gecontroleerde verbrandingstechniek. De afmetingen van de rookgasafvoer is 150 mm. Het gaat hier om het laatste exemplaar wat bij Haardenhuys Gelderland te Epe te bezichtigen is (SHR.00360). De Wanders Versailles I is in de kleur grijs en heeft een externe beluchtingsmogelijkheid. Hij wordt compleet geleverd met sierkanaal en sokkel. Deze aanbieding is eenmalig en OP=OP en geldt alleen voor dit laatste model. 

Wanders houtkachel Versailles nu voor 2290 euro

Wist u dat u met een houtkachel ook op uw stookkosten kunt besparen? De Wanders Versailles heeft een vermogen van maar liefst 9 kiloWatt, dus u kunt heel wat warmte van deze houtkachel van Wanders verwachten. Wij vertellen u hier graag meer over. U bent van harte welkom in onze showroom. Als u zeker wilt weten dat de Versailles ook nog aanwezig is, kunt u voor de zekerheid beter even bellen. Wilt u alvast gaan meten of de Wanders Versailles bij u past in huis? Hieronder staat een maattekening voor uw gemakt. Wilt u nog meer weten? U kunt ons bellen, mailen of gezellig langs komen. 

Wanders VersaillesUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier