Wanders Elm houtkachel voet base L showroommodel

Opruiming op=op!

van 2.495,00, nu voor
1.995,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Wanders
Model: Elm met voet base L
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Wanders Elm houtkachel op voet base L showroommodel, nu bij ons in de opruiming. De haard heeft nog niet gestookt maar staat buiten de oorspronkelijke verpakking in onze showroom te wachten op een nieuwe eigenaar. De deur van de Elm sluit uit zichzelf en is greeploos uitgevoerd. Er wordt een handle bijgeleverd waarmee u zonder handschoen eenvoudig de deur kunt openen. Deze houtkachel van Wanders heeft ca. 7 kiloWatt aan vermogen. De rookgasuitvoer van 150 mm zit aan de boven- of achterkant (hoogte tot hart pijp is dan 1043 mm zonder voet). De Elm heeft ook de mogelijkheid voor een externe luchttoevoer. Er is hiervoor een aansluiting aanwezig op de onder- en achterzijde. Het rendement is 77%. De Elm weegt ongeveer 180kg en is zwart gekleurd. De afmetingen van de kachel zelf zijn ongeveer 1216.5 x 464 x 464 mm (hxbxd) inclusief basis. De aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie 1.795.035.011 dus wees er snel bij want OP=OP. De Wanders Elm is, zoals op de foto te zien, ook nog uit te breiden met meer Storage Base houtvakken. Deze zijn aanvullend verkrijgbaar tegen een meerprijs.

We raden u aan om bij interesse even contact op te nemen voor een eventuele bezichtiging. Zo kunnen we voor u nagaan indien de haard nog beschikbaar is. Ons assortiment opruimingsmodellen wisselt namelijk dagelijks.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier