Wanders Elm houtkachel demomodel

Opruiming op=op!

van 2.295,00, nu voor
1.695,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Wanders
Model: Elm
Soort haard: Vrijstaand,Demo model
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Wanders Elm houtkachel, nu bij ons in de opruiming voor een schappelijk prijsje. De Elm heeft in onze showroom voor demonstratiedoeleinden gestookt maar is nagekeken, behandeld en goedgekeurd door onze technische specialisten. De deur van de Elm sluit uit zichzelf en is greeploos uitgevoerd. Er wordt een handle bijgeleverd waarmee u zonder handschoen eenvoudig de deur kunt openen. Deze houtkachel van Wanders heeft ca. 7 kiloWatt aan vermogen. De rookgasuitvoer van 150 mm zit aan de boven- of achterkant (hoogte tot hart pijp is dan 903 mm). De Elm heeft ook de mogelijkheid voor een externe luchttoevoer. Deze kan aan de achter of onderzijde aangesloten worden (Ø80mm). Het rendement is 77 %. De afmetingen van de Wanders Elm zijn 1076 x 464 x 464 mm (hxbxd). De kachel weegt ongeveer 180kg en is zwart gekleurd. De aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het demonstratietoestel met referentie met referentie DEM.01028.QC dus wees er snel bij want OP=OP.

We raden u aan om voordat u langs komt eerst even contact op te nemen. Zo kunnen we voor u na gaan indien de haard nog beschikbaar is. De opruimingsmodellen gaan namelijk nogal hard. 

MaatvoeringUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier