Vrijstaande houtkachel

Opruiming op=op!

nu voor
690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: Vrijstaand
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Vrijstaande houtkachel met leuk glazen deurtje nu voordelig in de opruiming. Met deze kachel van gietijzer kunt u een woonkamer gezellig verwarmen. Het gaat hier om een gebruikte houtkachel welke nagekeken is door onze werkplaats dus klaar voor de start! De afmetingen zijn 880 x 560 x 600 mm en is voorzien van een achteraansluiting met diameter 110 mm (hoogte tot hart pijp 775 mm). De kleur van de kachel is zwart (910). Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor dit model met referentie THH.00799.QCF dus OP=OP. U kunt deze houtkachel met glasdeurtje natuurlijk ook in het echt komen bekijken, maakt u dan even een afspraak om teleurstellingen te voorkomen? De voorraad opruimingskachels wisselt namelijk dagelijks. 

 THH.00799-Vrijstaande-Gietijzeren-Houtkachel-Foto12Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier