Vrijstaande houtkachel met 2 deurtjes

Opruiming op=op!

nu voor
490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: vrijstaand 2 deurs
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Vrijstaande houtkachel, breed model met twee glazen deuren. Leuke uitstraling voor de liefhebber van sfeer en nostalgie. Nu bij ons in de opruiming. Deze kachel is al door onze werkplaats nagekeken en kan dus zo aan de slag. De afmetingen (hxbxd) van deze houtkachel zijn ca 840x790x600 mm en de rookgasafvoer is 180 mm (boven of achter, indien achter dan zit hart pijp op 710 mm hoogte). De kachel is antracietkleurig (937). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.00290.QCF dus OP=OP.

TH.00290-Vrijstaande-Houtkachel-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier