Voorwaarden Laagste Prijsgarantie

't Stokertje levert kachels, haarden en schouwen met een oerdegelijke service én een laagste prijsgarantie!

Wat houdt deze laagste prijsgarantie precies in?

Hieronder vindt u de voorwaarden om een beroep te doen op onze laagste prijsgarantie. Voor de vergelijking van het aanbod is het natuurlijk wel van belang dat er geen appels met peren vergeleken worden.

Producten

We kunnen alleen de laagste prijsgarantie bieden op onze producten zoals haarden, kachels en schouwen. De laagste prijsgarantie geldt niet op de diensten die door onze vakkundig opgeleide medewerkers uitgevoerd worden en de materialen die wij leveren. De korting die wij aan u geven komt voort uit ons inkoopvoordeel als marktleider in de Benelux. Wij kopen namelijk in grote hoeveelheden in waardoor wij inkoopkorting krijgen bij onze leveranciers. Dit voordeel geven wij door aan u! Onze medewerkers worden door ons goed opgeleid, we zijn dan ook niet voor niets een DE gecertificeerd installatiebedijf. We kunnen geen korting geven op het uurloon van de door ons te leveren diensten. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden staat kwaliteit, veiligheid en service voorop. Natuurlijk doen wij u graag een aantrekkelijk aanbod! Meer informatie over ons prijsbeleid en de mogelijkheden van onze dienstverlening kunt u hier lezen.

Vergelijking

Onze concurrent moet het product zichtbaar, online aanbieden en een erkend dealer zijn van het desbetreffende merk in Nederland. De vergelijking geldt dus niet voor bijvoorbeeld een particuliere handelaar die wellicht een partij op de kop getikt heeft en deze op marktplaats aanbiedt en vervolgens geen service & garantie kan leveren. De vergelijking geldt evenmin voor een buitenlandse aanbieder of een aanbieding van het (ogenschijnlijk) zelfde product onder een andere naam of label. De laagste prijsgarantie moet betrekking hebben op aanbiedingen in hetzelfde tijdsbestek. We vergelijken dus niet met prijzen van een tijd geleden. Het kan namelijk zijn dat een fabrikant een bepaalde actie gehad heeft die inmiddels niet meer geldt. De laagste prijsgarantie geldt daarom tot maximaal een week na aankoop. In de prijsvergelijking worden bezorgkosten meegerekend. De prijs mag geen onderdeel zijn van een zgn. bulkaankoop waardoor een hogere korting verkregen wordt. 

Kwaliteit kernassortiment

Onze laagste prijsgarantie geldt alleen voor courante producten van ons kernassortiment die wij betrekken bij goede, betrouwbare leveranciers waarvan de leveringen betrouwbaar zijn en waarvan de aftersales kwalitatief hoogwaardig is. Hieronder valt uiteraard ook de levering van onderdelen en garantiebepalingen en het nakomen van afspraken. Voor producten die niet goed leverbaar zijn of waarvan de service niet conform onze standaard is, kunnen wij geen laagste prijsgarantie bieden. Als marktleider in de Benelux hebben wij het meest omvangrijke assortiment en kunnen we bogen op jarenlange ervaring met de kwaliteit & betrouwbaarheid van de leveranciers in de kachels- en haardenbranche. Op verzoek/op aanvraag leveren wij natuurlijk ook minder bekende producten. Op deze producten kunnen wij niet altijd de laagste prijs garanderen, maar doen we uiteraard wél een heel aantrekkelijk aanbod.

De laagste prijs in Nederland

Onze laagste prijsgarantie geldt alleen in Nederland.

Zijn wij niet de goedkoopste? Dan verlagen we onze aanbieding.

Om te kunnen beoordelen of onze prijzen verlaagd moeten worden, verzoeken wij u de link naar de advertentie van onze concurrent óf de schriftelijke offerte aan ons door te sturen. Bij voorkeur per mail. We zullen u zo spoedig mogelijk laten weten of het aanbod inderdaad vergelijkbaar is. Als het aanbod vergelijkbaar is en er wordt voldaan aan de bovenstaande voorwaarden dan zullen wij ons aanbod aanpassen en een lagere prijs berekenen.