VO Romantica inzethaard gas

Op=Op, nu met 100,00 zomer kassakorting

nu voor
590,00 490,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: VO Romantica
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze romantische inzethaard van Van Opstal heeft nostalgische elementen die de liefhebben zeker zullen aanspreken. De VO Romantica is een inzethaard met een open systeem. De haard is voorzien van TTB en thermokoppel. De afmetingen van de haard zijn ongveer 560 x 780 x 440 mm (hxbxd). De kleur van de kachel is antraciet (937). Deze haard is al door onze technische specialisten nagekeken en goedgekeurd. U bent van harte welkom om de Romantica haard te komen bekijken. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.02760.QCF. Dus OP=OP!

TH.02760.GO-Inzethaard-Zwart-Gas-FOto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier