Victoria inzethaard hoek links

Opruiming op=op!

nu voor
490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: Victoria links open
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Victoria inzethaard is picco bello opgeknapt door onze werkplaats en ziet er weer super strak uit! Deze inbouw/inzethaard heeft een hoek aan de linkerkant met een bijzondere ronding. Dit type haard komt niet zo vaak voor en als u net de ruimte er voor heeft, heeft u dan ook echt iets bijzonders in handen. Deze Victoria haard is al nagekeken door de specialisten van onze werkplaats en de kachel kan dan ook direct meegenomen worden als u dat wilt. De rookgasafvoer is 150 mm en zit aan de bovenzijde. De afmetingen zijn 830 mm hoog, 630 mm breed en 550 mm diep. De kleur van de kachel is zwart (910). Deze aanbieding is eenmalig en geldt allen voor het model met referentie TH.00618.QCF dus OP=OP. 

THH.00618-Victoria-inzethaard-hoek-links-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier