Vermont Castings Addison elektrisch

Op=Op, nu met 200,00 zomer kassakorting

van 1.495,00, nu voor
1.090,00 890,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Vermont Castings
Model: Addison
Soort haard: Vrijstaand,Zonder afvoer,Demo model
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

Vermont Castings Addison elektrisch kacheltje, lekker gemakkelijk te plaatsen en sfeervol zonder de noodzaak van een schoorsteen of rookkanaal. Gewoon de stekker in het stopcontact en genieten maar! De Addison is van HOGE KWALITEIT van zwaar materiaal en niet te vergelijken met elektrische kacheltjes (kunststof) van de bouwmarkt.... U kunt de Addison ook eenvoudig verplaatsen en daar neerzetten waar u gezelligheid wenst. De Addison is alleen met sfeer of in combinatie met warmte te gebruiken. Deze instellingen kunt u zelf bepalen. We zijn onze elektrische hoek in de showroom in Orvelte aan het opruiming en verbouwen dus vandaar dat deze Vermont Castings Addison nu wel heel voordelig bij ons te koop is. Deze aanbieding is eenmalig en OP=OP. Het gaat om het laatste showroommodel met referentie SHR.02225/15415 (kleur zwart, locatie Smoek Wonen in Kampen). Hieronder vindt u de afmetingen in de afbeelding.

Vermont Casting Addison voor sfeer zonder rookkanaal

Een elektrische haard is een prachtige oplossing voor in een appartement, flat of passief woning waar u geen rookkanaal gaat aanleggen. Wij informeren u graag over de voordelen van een elektrische kachel. Kom dus gezellig langs in onze showroom en laat u goed adviseren.

maatvoering-vermont-castings-addison

vermont-castings-addisonUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier