Heeft het Stokertje een storingsdienst?

't Stokertje levert én installeert vrijwel alle soorten en merken sfeerverwarming. Van houtkachels, gashaarden, pelletkachels tot elektrische haarden. Ook doen wij het onderhoud aan uw sfeerhaard en rookkanaal gedurende de lente en zomer zodat uw kachel of haard er voor het stookseizoen weer helemaal klaar voor is!

Geen storingsdienst met snelle reactietijden

We kunnen wel reparaties aan kachels en haarden uitvoeren maar hebben géén 24-uurs storingsdienst met snelle reactietijden omdat onze monteurs in de herfst en winter volledig ingepland worden op installaties. In het stookseizoen, wat voor ons het hoogseizoen is, is er sowieso al sprake van piekdrukte en is de vraag groter dan wij aan kunnen. Hoewel we natuurlijk extra personeel inschakelen, daar waar mogelijk, zal dit niet genoeg zijn om de volledige vraag aan te kunnen. Omdat de werkzaamheden technisch complex zijn moeten onze monteurs eerst opgeleid worden en kunnen we helaas geen uitzendkrachten inschakelen om de tijdelijke toename in vraag naar onze diensten op te kunnen vangen. Vandaar dat wij onderhoud en reparaties altijd uitvoeren in de zomer en lente.

Sfeerverwarming of hoofdverwarming?

't Stokertje is gespecialiseerd in additionele lokale sfeer- of bijverwarming. Met andere woorden.... wij leveren gezellige warmte op de plek waar u het liefste bent. Meestal is dit in de woonkamer en is dit niet de enige verwarming, vandaar de woorden additioneel en lokaal.

Koopt u een kachel of haard als hoofdverwarming?

Dan kunnen wij in het stookseizoen waarschijnlijk niet de snelle dienstverlening bieden die u nodig heeft. Als sfeerverwarmingsleverancier hebben we namelijk geen storingsdienst die vergelijkbaar is met een cv-ketel installateur die voornamelijk in de (centrale) hoofdverwarming werkzaam is. Het is daarom verstandig om een back up plan te hebben, zoals bijvoorbeeld een tijdelijke (elektrische) verwarming. Dit is ook van belang omdat onderdelen voor sfeerhaarden minder universeel en minder snel voorradig zijn dan onderdelen voor cv-ketels. Woont u wat verder weg en gaat u de haard als hoofdverwarming benutten? Dan kunt u na aanschaf van uw kachel het beste direct een servicecontract afsluiten met een bedrijf in uw regio wat gespecialiseerd is in het snel oplossen van storingen.