Van Opstal Desire open gashaardje

Op=Op, nu met 100,00 herfst kassakorting

nu voor
490,00 390,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Thermocet
Model: open haard
Soort haard: Vrijstaand,Antiek
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: NVT
Staat: Gebruikt

Dit open haardje op gas van Van Opstal is bijzonder om te zien! Bij een brocante of landelijke inrichting zou deze gashaard zich prima thuisvoelen. Nu bij ons in de opruiming voor een heel aantrekkelijk prijsje. Deze haard is een gaskachel van gietijzer en deze blijft altijd mooi om te zien. Sierlijk en elegant staat deze open haard straks misschien wel bij u in huis te pronken. De kachel werkt met een open systeem. Als u niet weet wat dat is, bent u van harte welkom bij ons om hier advies over te krijgen. Deze kachel is al nagekeken door onze werkplaats. De afmetingen van de kachel zijn ongeveer als volgt (hxbxd) 800x620x460 mm, hoogte hart pijp ca 660 mm, pijpdiameter 125 mm. De kleur van de kachel is zwart (910). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie TH.02189.QCF dus OP=OP. 

TH.02189.GO-Opstal-Desiree-Gas-AU-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier