Univé stookcursus

Univé Samen en 't Stokertje Kachelparadijs vinden brandpreventie erg belangrijk. Daarom hebben zij hun krachten gebundeld en is het voor leden van Univé mogelijk om gratis een stookcursus bij 't Stokertje in Orvelte te volgen.

Heeft u dit gemist? Niet getreurd.... 't Stokertje biedt regelmatig stookcursussen aan. Lees hier voor meer informatie.

Naast goed onderhoud van uw rookkanaal en een goede vonkenvanger (in geval van een rieten dak) is uw stookgedrag minstens zo belangrijk. De combinatie van verschillende elementen maakt dat u veilig stookt.

Daarom wil Univé in samenwerking met 't Stokertje haar klanten een stookcursus aanbieden. Er wordt u tijdens deze avond o.a. uitgelegd hoe u de kachel moet onderhouden en hoe u het verbrandingsproces zo efficiënt en schoon mogelijk kunt laten verlopen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de eisen waaraan goede brandstoffen moeten voldoen en wat goed stookgedrag is. Ook kunt u een stuk van uw eigen brandhout meenemen om het vochtigheidspercentage te laten bepalen. En natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Graag willen we u uitnodigen om op één van de hieronder genoemde avonden de stookcursus bij te wonen. De avonden worden gehouden bij ’t Stokertje Kachelparadijs, Dorpsstraat 12 te Orvelte van 19.30 uur tot ca 21.30 uur. U bent vanaf 19.00 uur welkom.

stokertje

  • data nog nader te bepalen 

Omdat per avond een beperkt aantal mensen kan deelnemen, verzoeken wij u om u van tevoren per e-mail op te geven via [email protected].

U ontvangt vantevoren een bevestiging met de datum die wij voor u in hebben kunnen plannen. 

Deelname aan de stookcursus is voor u kosteloos. Wilt u aan het eind van de avond nog een accessoires meenemen voor bij gebruik van uw eigen haard? Na de cursus kunt u bij onze medewerker nog een aantal leuke items kopen voor een leuk prijsje.

Wij hopen u te mogen verwelkomen!

 

stookcursus-stokertje