Tulp Firecube 300 high tuinhaard

Warning: getimagesize(/home/admin/domains/stokertje.nl/private_html/var/opruiming/t/u/tulp-firecube-tuinhaard-371_block.jpg): failed to open stream: Bestand of map bestaat niet in /home/admin/domains/stokertje.nl/public_html/views/2016/opruiming.2018.php on line 138

Opruiming op=op!

van 199,00, nu voor
90,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Tulp
Model: Firecube 300 high
Soort haard: Vrijstaand,Anders,Zonder afvoer,Tuinhaard,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 0 - 2 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Leuke tuinhaard van de serie Tulp Firecube voor een klein prijsje nu in de opruiming. Het gaat om de laatste showroommodellen uit deze serie. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor de Tulp Firecube 300 high met referentie SHR.05600 dus OP=OP . Maak uw zomer langer met een gezellige tuinhaard en kom snel langs om uw slag te slaan en één van deze tuinkachels te reserveren. Een terraskachel maakt uw tuin en terras een stuk gezelliger en warmer bovendien. De avonden zijn in het voor- en najaar snel kil en daarom adviseren wij een heerlijke tuinhaard voor ieders plezier. Tulp ontwikkelt design haarden voor buiten. Een vuurkorf brengt sfeer in uw tuin. De vuurkorven van Firecubes passen ook in een strak vormgegeven tuin met rechte lijnen en strakke vormen. Inventief zijn de gaten in de bodem van de korf. De as valt door de gaten op de bodem van de staander en is zo gemakkelijk te verwijderen. Wanneer de vuurkorven branden geeft het metaal een aangename warmte af. De korven zijn zowel los als bij elkaar geplaatst een zeer fraaie aanvulling in uw tuin (zie ook de Firecube 375 en 450 in onze opruiming). De afmetingen zijn 800mm x 300 mm x 300 mm (hoogte x breedte x diepte). De verf van het showroommodel is beschadigd en daarom zullen we de Firecube voor uitlevering voor u overspuiten in de kleur zwart of donkergrijs (naar keuze). 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier