Vrijblijvende offerte

Tulikivi massieve speksteenkachel

Opruiming op=op!

Prijs op aanvraag
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: ABC
Model: Tulikivi
Soort haard: Vrijstaand,Speksteen,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: -
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze prachtige speksteenkachel van Tulikivi is voorzien van fornuis en oven. Heerlijk om bijvoorbeeld pizza in te bakken. De Tulikivi staat bij ons in de keuken van de Haardenlounge bij Kachelparadijs Orvelte. Hier bent u van harte welkom om de kachel eerst eens goed te bekijken. Natuurlijk kunnen we de Tulikivi ook voor u demonstreren. Hij wordt regelmatig gebruikt bij evenementen en stookweekenden. We willen hier binnenkort graag een andere invulling aan geven vandaar dat deze Tulikivi speksteenkachel in de opruiming staat. 

Vraag naar onze speciale prijs voor deze Tulikivi

Dit is een bijzondere speksteenkachel en deze willen we niet zomaar verkopen. We willen u graag eerst voorlichten over de eigenschappen van deze Tulikivi kachel en de voor- en nadelen van een massieve speksteenhaard. Deze Tulikivi bestaat namelijk uit verschillende elementen en wordt ter plekke opgebouwd. Hij is dus niet gemakkelijk te verplaatsen. Ook moet de Tulikivi passen bij uw leefgewoontes en uw stookgedrag. Een massieve speksteenhaard, zoals de Tulikivi, mag ca. 3 uur gestookt worden en dan weer na 3 tot 6 uur nog een keer. Steeds in cycli van 6 uren. Dit kan comfortabel zijn als doelgerichte enige verwarming maar is vervelend als je de speksteenkachel ook als sfeermaker wilt gebruiken. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier