Tuinhaard Oranier Mistral

Opruiming op=op!

nu voor
590,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Oranier
Model: Mistral 1
Soort haard: Vrijstaand,Anders,Tuinhaard
Brandstof: Hout
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: NVT
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze houtkachel, de Oranier Mistral is niet meer te voorzien van een glazen deur en daarom het meest geschikt als tuinkachel of terrashaard. Ziet u het al voor zich? Gezellig bij de kachel buiten zitten op kille zomeravonden? Deze houtkachel heeft mooie rondingen en is daarom aan vele kanten een lust voor het oog. De afmetingen van de Oranier Mistral zijn (hxbxd) 1130 x 450 x 400 mm. De diameter van het rookkanaal is 150 mm. en zit aan de bovenkant. De kleur van de kachel is zwart. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie DEM.00155.QCF. Deze kachel is nog nieuw. Kom snel langs voor meer informatie over deze mooie houtkachel. Bel vantevoren even voordat u onze showroom bezoekt want de voorraad wisselt dagelijks. 

DEM.00155-Tuinhaard-Anyfire-Mistral-1-Zwart-Foto1Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier