Totem Frontaal 900 Eco demomodel

Opruiming op=op!

van 4.220,00, nu voor
2.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Totem
Model: Frontaal 900 Eco
Soort haard: Inbouw/inzet,Liftdeur,Demo model
Brandstof: Hout
Vermogen: 10 - 12 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Totem Frontaal 900 Eco inbouwhaard is nu bij ons in de opruiming. Het gaat om het demomodel van Haardenhuys Gelderland, welke alleen nog maar voor demonstratiedoeleinden gebrand heeft dus voor u een buitenkans om deze prachtige liftdeurhaard voor een spotprijsje aan te schaffen. De Totem Frontaal 900 Eco is een schitterende inbouwhaard met een behoorlijk vermogen tot ca. 14 kiloWatt. De Totem is dus bij uitstek geschikt voor de grotere woonruimten. De Totem zal een echte blikvanger in uw interieur zijn, zeker als u deze inbouwhaard op een mooie manier in laat bouwen. Onze laatste Totem 900 is bij ons in de showroom in Epe te bewonderen. Dus kom gezellig langs en laat u verder informeren. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel met referentie SHR.00311 dus OP=OP. De brochure en maattekening vindt u hier.

Totem liftdeurhaarden: open haard en kachel in één

Een liftdeurhaard heeft vele voordelen ten opzichte van een open haard. Zo is een inbouwhaard vooral zuiniger, veiliger en gemakkelijker in gebruik. Een inbouwhaard kan wel 4 x zoveel warmte geven als een open haard van 1 houtvulling. Dat is toch interessant! 

U bent liefhebber van een knapperend, geurig, rustgevend vuur en daarom op zoek naar die ene sfeervolle open haard. Maar zou u nog steeds kiezen voor uitsluitend een open haard wanneer er een combinatie mogelijk is? Als u in een handomdraai van uw karakteristieke open haard een behaaglijke, hoog rendabele kachel kunt maken, en andersom?

Dit kan met een liftdeurhaard. U schuift de liftdeur naar wens eenvoudig omhoog of omlaag. Is de liftdeur dicht, dan brandt uw haard als milieuvriendelijke kachel met alle voordelen van dien: hoog rendement, minder houtverbruik en minder uitstoot door naverbranding. Dankzij raambeluchting blijft het glas van de liftdeur schoon en houdt u optimaal zicht op het vuur. Met gesloten liftdeur is uw haard ook veilig; geen wegspattende vonken. Praktisch als u even weg moet of wilt gaan slapen.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier