Totem Frontaal 800 Eco Plus inbouwhaard voorraadmodel

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


Verzendkosten: 150,00
(Waddeneilanden en buitenland op aanvraag)

  Deze haarden zijn nog wel te koop

   Austroflamm 63x40x42S inbouwhaard met liftdeur hoek links voorraadmodel

   Opruiming!

   Austroflamm 63x40x42S inbouwhaard met liftdeur hoek links voorraadmodel
   adviesprijs 6.686,00 Nu 4.290,00
   Spartherm Linear corner 58x39x51 inbouw hoekhaard met liftdeur en hoek links voorraadmodel

   Opruiming!

   Spartherm Linear corner 58x39x51 inbouw hoekhaard met liftdeur en hoek links voorraadmodel
   adviesprijs 4.765,00 Nu 3.990,00
   Barbas Evolux 100-45 inbouwhaard met firescreen

   Opruiming!

   Barbas Evolux 100-45 inbouwhaard met firescreen
   adviesprijs 7.044,00 Nu 4.990,00


  Specificaties

  Merk: Totem
  Model: Frontaal 900 Eco
  Soort haard: Inbouw/inzet,Liftdeur
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 10 - 12 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw in verpakking

De Totem Frontaal 800 Eco Plus inbouwhaard is nu bij ons in de opruiming. Het gaat om een gloednieuw model in zijn originele verpakking. Maak dus snel gebruik van deze mogelijkheid om een houtgestookte inbouwhaard aan te schaffen voor een waanzinnig scherpe prijs! De Totem Frontaal 800 Eco Plus is een houthaard met een behoorlijk vermogen tot 13,5 kiloWatt. Deze haard is daarmee voornamelijk geschikt voor grotere woonruimten. De Totem Frontaal 800 Eco Plus zal een blikvanger in uw interieur zijn, zeker als de inbouwhaard netjes wordt ingebouwd. We hebben één model op voorraad dus neem bij interesse snel contact op of kom uiteraard eens langs in een van onze showrooms. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het exemplaar met referentie 1.735.001.001 dus wees er snel bij want OP=OP. 

Totem liftdeurhaarden: open haard en kachel in één

Een liftdeurhaard heeft vele voordelen ten opzichte van een open haard. Zo is een inbouwhaard vooral zuiniger, veiliger en gemakkelijker in gebruik. Een inbouwhaard kan wel 4 x zoveel warmte geven als een open haard van 1 houtvulling. Dat is toch interessant! 

U bent liefhebber van een knapperend, geurig, rustgevend vuur en daarom op zoek naar die ene sfeervolle open haard. Maar zou u nog steeds kiezen voor uitsluitend een open haard wanneer er een combinatie mogelijk is? Als u in een handomdraai van uw karakteristieke open haard een behaaglijke, hoog rendabele kachel kunt maken, en andersom?

Dit kan met een liftdeurhaard. U schuift de liftdeur naar wens eenvoudig omhoog of omlaag. Is de liftdeur dicht, dan brandt uw haard als milieuvriendelijke kachel met alle voordelen van dien: hoog rendement, minder houtverbruik en minder uitstoot door naverbranding. Dankzij raambeluchting blijft het glas van de liftdeur schoon en houdt u optimaal zicht op het vuur. Met gesloten liftdeur is uw haard ook veilig; geen wegspattende vonken. Praktisch als u even weg moet of wilt gaan slapen.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier