Kachelparadijs Orvelte
› 0593-322417
Kachelkanjer Twente
› 0541-670260
Haardenhuys Gelderland
› 0578-610355
Kachelhûs Fryslân
› 0513-414574
catalogustop ALLE MERKEN LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Thorma Malmo Houtkachel

Over ’t Stokertje en de houtkachel Thorma Malmo

Bent u op zoek naar een Thorma Malmo houtkachel voor de LAAGSTE prijs van Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Thorma Malmo houtkachel staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Thorma Malmo in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type bij u thuis installeren. Interesse in deze houthaard of houtkachel? Wij doen u graag vrijblijvend een offerte voor de Thorma Malmo houtkachel.

Bij ’t Stokertje en haar kachelzaken heb je keuze en nog eens keuze. Of het nu de Thorma Malmo is of een van de vele andere modellen, je slaagt gewoon weg altijd. Ben je net verliefd geworden op een bepaalde houtkachel dan is het wel zo prettig als je deze ook kunt vergelijken met vergelijkbare A-merken. Doorgaans zijn deze merken houtkachels bij ’t Stokertje allemaal te zien, daarnaast ontvangt technisch en interieur advies van onze deskundige medewerkers. In de showrooms van ’t Stokertje staan altijd vele honderden modellen. Mocht het echter toch zo zijn dat in de Stokertje vestiging bij u in de buurt de Thorma Malmo niet meer in de door u gewenste uitvoering staat dan kunt u zeker afspreken dat het model naar uw vestiging toe komt in de eerst volgende afleverweek. Zo ziet u altijd wat u koopt. Voor meer algemene informatie over de houtkachel is alles te vinden op onze Kachelpedia.

Het Stokertje Advies Installatie & Ondehoudsbedrijf staat garant voor de beste informatie en ervaringen met het gebruik, het installeren van de Thorma Malmo, maar ook diverse tips & trics om het maximale uit uw houtkachel te halen. Onze diensten verlenen wij door geheel Nederland, dagelijks zijn meer dan 20 eigen gecertificeerde teams onderweg.

Vul uw woonplaats in voor een routebeschijving:

Normale prijs: 1.824,68

Neem contact op
dan doen wij u een aanbieding
Links

Documenten

PDF van de Thorma Malmo pagina
Maattekening van de Thorma Malmo
Handleiding Thorma Malmo
Brochure Thorma Malmo

Specificaties

Merk Thorma
Model Malmo
Afmetingen hxbxd (cm) 112 x 54,5 x 44,5
Vermogen (kW) 6
Vermogen exact (kW) 6
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Diameter rookgasafvoer (mm) 150
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandsbediening Nee
Brandstof Hout

Meer houtkachels van Thorma

Thorma in de opruiming

Schrijf een beoordeling over de Thorma Malmo

Duurzaamheid
Gebruiksgemak
Design
Verwarming
Plaats beoordeling

Installateurs gezocht!

Klik hier voor vacatures!

Museumdorp Orvelte?

met de Weekendvoordeelkaart!
Stokertje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten