Thermocet Rose Classic gaskachel

Op=Op, nu met 100,00 herfst kassakorting

van 1.750,00, nu voor
890,00 790,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Thermocet
Model: Rose Classic
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Thermocet Rose classic gaskachel is nu bij ons in de opruiming voor een bodemprijsje. Deze Rose gaskachel van Thermocet werkt met een open systeem en levert een vermogen van ca. 7,5 kiloWatt. Heerlijke stralingswarmte in een klassiek jasje. De Rose is gemaakt van gietijzer en oerdegelijk. Het ontwerp is nostalgisch en klassiek en past perfect bij een woonboerderij of zelfs in een moderne inrichting aangezien klassiek en modern vaak heel goed combineert. De Thermocet Rose is voorzien van, thermostaat, thermokoppel en TTB en is al nagekeken en goedgekeurd door de specialisten van onze werkplaats dus klaar voor een tweede leven! Afmetingen zijn ongeveer 870x600x500 mm (hxbxd). De Rose heeft een achteruitgang van 100 mm op hoogte van ca. 700 mm (vloer tot hart pijp). De kleur van de kachel is antraciet (937). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.00926.QCF. Belt u wel van tevoren even om teleurstellingen te voorkomen? De voorraad opruimingskachels wisselt namelijk dagelijks. In onze showrooms staan nog veel meer gaskachels, houtkachels, ingebouwde haardpartijen etcetera. U zult uw ogen uitkijken! 

THG.00926.QCF-thermocet-rose-gaskachelUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier