Thermocet Rose CC gaskachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 2.295,00, nu voor
1.590,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Thermocet
Model: Rose
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze nieuwe Thermocet Rose CC gaskachel is nu bij ons in de opruiming voor een bodemprijs. Dit NIEUWE SHOWROOMMODEL, de Rose CC gaskachel van Thermocet heeft een geloten systeem en levert een vermogen van ca. 5,5 kiloWatt. Heerlijke stralingswarmte in een klassiek jasje. De Rose is gemaakt van gietijzer en oerdegelijk. Het ontwerp is nostalgisch en klassiek en past perfect bij een authentiek interieur of zelfs in een moderne inrichting aangezien klassiek en modern vaak heel goed combineert. De afmetingen zijn ongeveer 875x520x395 mm (hxbxd). De Rose heeft een achteruitgang van 100/150 mm op hoogte van ca. 660 mm (vloer tot hart pijp). De kleur van de kachel is zwart. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie 1.720.009.001.

Neem vooraf even contact op, zodat we voor u na kunnen gaan of de haard nog voorradig is. De opruimingshaarden wisselen namelijk dagelijks. In onze showrooms staan nog veel meer gaskachels, houtkachels, ingebouwde haardpartijen. Kom vooral eens kijken! 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier