Vrijblijvende offerte
Thermocet inbouwhaard op gas

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Deze Thermocet inbouwhaard op gas is leuk voor op een terras onder een overkapping of veranda. Een super leuk koopje in onze opruiming. Voorzien van decoratieve houtstammetjes kunt u nog heel wat plezier aan deze haard beleven. De kleur van de kachel is zwart (910). De afmetingen zijn ongeveer 630 x 680 x 490 (hxbxd). De afmeting van rookgasafvoer is 10 cm. en deze zit aan de bovenkant. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.01014.QCF dus OP=OP. De haard wordt verkocht in de staat waarin hij zich bevindt, het is niet voor niets een koopje!

TH.00232-Thermocet-inbouw-Foto1

Specificaties

Merk: Thermocet
Model: inbouw
Soort haard: Inbouw/inzet,Tuinhaard,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Thermocet inbouwhaard op gas

Einddatum 30-05-2022 12:15:29


Welkom op de veiling van: 'Thermocet inbouwhaard op gas'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 150,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Haardenhuys Gelderland, Beekstraat 23, 8162 HA EPE

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden