Thermocet gas inzethaard panorama

Opruiming op=op!

nu voor
690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Thermocet
Model: gashaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze mooie panorama inzethaard op gas van Thermocet is in prima staat en biedt veel zicht op het vuur door de panorama vorm van de kachel. Deze Thermocet gashaard heeft een vermogen van ca. 6 kW. Deze gashaard heeft al enkele jaren ervaring op gedaan, maar is nu op zoek naar een nieuwe woning om van behaaglijke wamte te voorzien. De Thermocet panoramahaard is een inzethaard met een open systeem en heeft een rookgasafvoer van 100 mm. De haard is voorzien van TTB en thermokoppel. De afmetingen van de haard zijn 500 x 670 x 490 mm (hxbxd). De kleur van de kachel is antraciet (937). Deze Thermocet haard is door onze technische specialisten nagekeken en goed bevonden. U kunt met er met deze gashaard dus weer een hele tijd tegen. U bent van harte welkom om deze haard te komen bekijken. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.00137.QCF. Dus OP=OP!

THG.00137-Thermocet-drijzijdig-gasopen-inzethaard-Foto1_1Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier