Termatech TT22R houtkachel

Opruiming op=op!

van 2.440,00, nu voor
1.995,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Thermatech
Model: TT22R
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Termatech TT22R houtkachel in uitvoering zwart is nu super laag geprijsd in onze opruiming in verband met een gewijzigde bestelling. De kachel staat dus in onze showroom in Joure te wachten op een nieuwe eigenaar. Termatech is een Deense fabrikant van houtkachel en dat kunt u ook zien aan het design. Strak, degelijk en minimalistisch. Heerlijk zo´n tijdloze kachel in huis. Lekker warm en behaaglijk. De TT22R van Termatech levert ongeveer 7,5 kiloWatt aan vermogen en biedt veel zicht op het vuur. Het gaat hier om een nieuwe kachel en kan dus direct uitgeleverd worden zodra u hier aan toe bent! Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie 1.710.016.005 dus OP=OP. 

Geniet u straks ook van het heerlijke vlammenspel en de voordelige warmte van een houtkachel? U bent van harte welkom in één van onze showrooms. Belt u wel even van tevoren of de kachel er nog is? Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier

Corona Update

MAATWERK OPLOSSINGEN