Stovax Stockton 5 houtkachel

Opruiming op=op!

nu voor
790,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Stovax
Model: Stockton 5
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Een gebruikt exemplaar van de Stovax Stockton 5 houtkachel is nu voor een bodemprijs uit de opruiming verkrijgbaar. De haard is door onze technische specialisten nagekeken en behandeld. De haard is inmiddels weer klaar voor een nieuwe eigenaar. De Stockton is van degelijk gietijzer gemaakt. Dit maakt de haard erg robuust en kan hij ook nog eens 2 tot 7kW aan stralingswarmte produceren. Het nominale vermogen is 5 kW. Het rendement van >85% zorgt voor onverminderd warmteverlies. De kleur van de Stockton is licht antraciet (930). De haard heeft afmetingen van ca. 544x480x340mm (hxbxd) en beschikt over een boven-en achteraansluiting met een diameter van 150mm. Het hart van de achteraansluiting zit op 430mm vanaf de vloer gemeten en het hart van de bovenaansluiting zit op 100mm vanaf de achterzijde van de kachel. Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie THH.00953.QCF. Wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP. 

Heeft u interesse gekregen in de Stovax Stockton 5 en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier