Stovax Riva 76 inzethaard

Op=Op, nu met 300,00 zomer kassakorting

van 2.789,00, nu voor
1.990,00 1.690,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Stovax
Model: Riva 76
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Stovax Riva 76 inzethaard donker zwart metallic, mooi model voor een nog mooiere prijs! De Riva 76 inzethaard heeft een vlakke stookbodem en wordt geleverd in de kleur donker zwart metallic. De Riva 76 heeft een ideale maat voor grotere kamers en biedt niet alleen maar een prachtig panoramisch vlammenspel aan, maar is ook een technisch hoogstandje. Compleet met een 'Opti-burn' montering voor het maximaliseren van het rendement. De afmetingen van de Riva 76 Stovax inzetkachel zijn 862 x 678 x 395 mm (b x h x d). Voor een complete MAATTEKENING kunt u de PDF hier bekijken. Ook kunt u bij ons terecht voor meer advies over de Riva 76 of andere inzethaarden. Wij kunnen vrijwel elk merk leveren, dus u krijgt van ons objectief advies. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het allerlaatste model. Deze inzethaard is nog helemaal nieuw en u krijgt van ons dan ook de volledige garantie. OP=OP dus wees er snel bij.

Stovax Riva 76 inzethaard nu voor 1990 euro

Wilt u de Riva 76 van Stovax in het echt bekijken? Dat kan! Belt u dan even voor een afspraak met de voor u dichtstbijzijnde showroom. Onze adressen kunt u vinden op onze contactpaginaUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier