Stokertje Optimist elektrische haard

Opruiming op=op!

nu voor
990,00

Verzendkosten: 75,00
(Waddeneilanden en buitenland op aanvraag)

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Stokertje Selectie
Model: Optimist
Soort haard: Vrijstaand,Anders,Zonder afvoer
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: -
Soort: NVT
Staat: Nieuw uit verpakking

Altijd al een houtkachel gewild maar geen rookkanaal? Mist u de sfeer en het vlammenspel van een houtkachel? De Stokertje Optimist is een duurzame oplossing om toch van de sfeer van een kachel te kunnen genieten zonder de investering van een rookkanaal. Je steekt de stekker in het stopcontact en de sfeer ontstaat meteen! Voor een driedimensionaal vlammenspel vul je het reservoir van de kachel en door de waterdamp ontstaat een levensecht en mystiek sfeerbeeld. Het casco van de houtkachel is door onze specialisten echter gemodificeerd tot een volwaardige elektrische haard met de innovatieve Optiflame techniek en prachtige decoratieset. Voor het optimale gemak wordt zelfs een afstandsbediening meegeleverd. In overleg kan de kachel ook in een andere kleur gespoten worden of van een andere decoratieset worden voorzien. De afmetingen van onze Optimist zijn ca. H 77 cm x B 43 cm x D 43 cm. 

Uniek exemplaar door duurzaam hergebruik

De Stokertje Optimist is een sterk staaltje van recycling en door dit hergebruik gaan er geen kostbare materialen verloren. U heeft met de Optimist een unieke elektrische kachel in huis die zich onderscheidt van de lichtgewicht bouwmarktvarianten. Het gietijzeren casco van de Stokertje Optimist is namelijk origineel van een houtkachel en gaat dus nooit meer af.

Optiflame techniek voor levensecht vuurbeeld

 

Geen gas, geen hout en toch sfeer in huis

De Stokertje Optimist voelt zich overal snel thuis. In een huis zonder gasaansluiting zorgt De Optimist met zijn vriendelijke uitstraling toch voor een lach op je gezicht. Huizen zonder rookkanaal zoals appartementen of flats lenen zich bij uitstek voor een elektrische haard. Steeds meer mensen zoeken toch een bron van sfeer en gezelligheid. De Optimist kan deze behoefte uitstekend invullen!

Op maat gemaakt en snel leverbaar

Deze aanbieding is eenmalig dus OP=OP. We kunnen een exemplaar uit voorraad leveren of de Optimist naar je wens aanpassen. Vraag in onze showroom naar de mogelijkheden en kom vooral kijken om het sfeerbeeld zelf te zien. Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie over de werking, het gebruik en onderhoud van deze kachel verwijzen wij naar de handleiding

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier