Stimuleringsbijdrage houtkachel

subsidie-houtkachelStimuleringsbijdrage, GOEDE ZAAK !, goed voor U en uw OMGEVING en…. GOED VOOR UW PORTEMONEE !

Vanaf 1 september 2016 start de Stimuleringsregeling Kwalitatieve Houtstook (SKH), dit is een soort subsidie voor houtkachels die aan de strengst mogelijke eisen voldoen. Voor u, als klant, betekent dit dat u tijdens de actieperiode maar liefst 250 euro stimuleringsbijdrage ontvangt bij aanschaf en installatie van een moderne houtkachel die aan de eisen van de regeling voldoet.

U kent ‘t Stokertje al vanwege Oerdegelijke service voor de Beste Prijzen ? Het wordt nog mooier…. hieronder een checklist waardoor u eenvoudig kunt zien of u in aanmerking komt voor de stimuleringsbijdrage.

Geen administratieve rompslomp zoals bij een subsidie van de overheid

skh-banner

't Stokertje zorgt voor de administratieve verwerking van de stimuleringsbijdrage. U, als klant, heeft geen administratieve rompslomp, de stimuleringsbijdrage wordt meteen bij de koopovereenkomst van het totale aanschafbedrag afgetrokken indien u samen met onze verkoopmedewerker het officiële aanvraagformulier invult.

De nieuwe regeling is een initiatief van de NHK (Nederlandse Haarden- en Kachelbranche) in samenwerking met de aangesloten fabrikanten (SHR) en detaillisten (SVG).

De Nederlandse overheid gaat de komende jaren stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. Moderne houtkachels leveren een belangrijke bijdrage in dit landelijke streven om meer duurzame energie te gebruiken.

dik-geurts-olaf

EVIS DE-bedrijfIn Nederland dragen ze nu al 18% bij aan de EU-afspraken van de overheid. Stoken met hout is ook een vanuit de EU erkende duurzame manier van verwarmen. Mits goed geïnstalleerd, dragen duurzame houtgestookte toestellen bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot en het verminderen van overlast door houtrook. 

Stimuleringsregeling voor kwaliteit en duurzaamheid

De Stimuleringsregeling Kwalitatieve Houtstook zorgt voor een betere toekomst met behulp van kwalitatief hoogwaardige houtkachels met zo min mogelijk uitstoot van schadelijke stoffen en deskundige installatie en goede voorlichting omtrent stookgedrag.