Skantherm Zeno

Opruiming op=op!

nu voor
1.490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Skantherm
Model: Zeno
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Skantherm Zeno, mooie design houtkachel nu bij ons in de opruiming voor een super aantrekkelijke prijs. De afmetingen van de Skantherm Zeno houtkachel zijn (hxbxd) 1155 x 430 x 440 mm. Deze aanbieding is eenmalig en het gaat hier om het allerlaatste showroommodel van Haardenhuys Gelderland (SHR.00349). Deze kachel heeft nog niet gebrand en staat te popelen om zijn diensten aan u te bewijzen. OP=OP en weg = pech, dus wees er snel bij!

Skantherm Zeno houtkachel

U bent van harte welkom bij Haardenhuys Gelderland in Epe om deze mooie houtkachel te komen bekijken. Belt u van tevoren wel even of de Skantherm er nog staat? De opruimingsartikelen zijn namelijk vrij snel uitverkocht.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier