Sierlijke nostalgische gaskachel

Opruiming op=op!

nu voor
290,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: sierlijke gaskachel
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze sierlijke, nostalgische gaskachel past perfect in een klassiek interieur! Ook bij Brocante of landelijke inrichting zou deze bijzonder sierlijke gaskachel zich prima thuisvoelen. Nu bij ons in de opruiming voor een heel aantrekkelijk prijsje. Deze gaskachel is van gietijzer en blijft altijd mooi om te zien. Sierlijk en elegant staat deze kachel straks misschien wel bij u in huis te pronken. Deze kachel werkt met een open systeem. Als u niet weet wat dat is, bent u van harte welkom bij ons om hier advies over te krijgen. Met een lokale warmtebron zoals deze gaskachel kunt u in het voor- en najaar bovendien lekker op uw stookkosten besparen omdat u niet het hele huis centraal hoeft te verwarmen in deze periode van het jaar. Profiteer daarom snel van deze bodemprijs. OP=OP. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie THG.00123.QCF dus OP=OP. Deze kachel is al nagekeken door onze werkplaats en voorzien van TTB en thermokoppel. Toch moet u natuurlijk niet teveel van deze gaskachel verwachten, het is een 'oldtimer' onder de kachels en voldoet daarom niet aan de eisen van de moderne tijd. De kleur van de kachel is antraciet (937) en de afmetingen van de kachel zijn ongeveer als volgt (hxbxd) 730x460x550 mm, hoogte hart pijp 430 mm, pijpdiameter 10 cm. Het vermogen ligt rond de 5 kiloWatt.  

THG.00123-Bambino-gietijzer-mantel-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier