Vrijblijvende offerte
Schouw Pierres de Henri model 102

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Deze mooie vormgegeven schouw  van Pierres d'Henri in de steensoort antiek look is nu bij ons in de opruiming. Deze prachtige schouw heeft een buitenmaat van 112 x 122 x 30 cm (hxbxd) en een binnenmaat van 92 x 85 cm en is zeer geschikt voor een kleine vrijstaande kachel. Informeer hiervoor bij onze verkoopmedewerkers. De schouw mag los verkocht worden of kan gelijk met een kacheltje gekocht worden. Omdat een schouw van natuursteen een natuurproduct is (en dus altijd uniek) is het verstandig om de schouw altijd eerst in het echt te komen bekijken. De afbeelding van de schouw geeft een indruk van de schouw. De kleur natuursteen kan echter afwijken vanwege de belichting bij het nemen van een foto. Natuurlijk bent u van harte welkom om bij ons de Schouw Pierres d'Henri model 102 te komen bewonderen. Het gaat om het laatste exemplaar uit de showroom met referentie SCH.00458 dus OP=OP.

Specificaties

Merk: Pierres d'Henri
Model: model 102
Soort haard: Schouw
Brandstof: Schouw
Vermogen: -
Soort: NVT
Staat: Nieuw uit verpakking

Schouw Pierres de Henri model 102

Normale prijs 1.500,00

Einddatum 26-05-2022 16:55:47


Welkom op de veiling van: 'Schouw Pierres de Henri model 102'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 700,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte, Dorpsstraat 12, 9441 PD Orvelte

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden