Schouw Pierres de Henri Couperin verdiept Crema Marfil gepolijst

Opruiming op=op!

van 2.238,00, nu voor
1.090,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Pierres d'Henri
Model: Couperin gebogen Crema Marfil
Soort haard: Anders,Schouw
Brandstof: Schouw
Vermogen: -
Soort: NVT
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze supermooie verdiepte schouw Couperin gebogen in de steensoort Crema Marfil gepolijst is nu bij ons in de opruiming en super scherp geprijsd voor de doe-het-zelver die de schouw zelf wil demonteren en ophalen. Deze schouw van Pierres d'Henri is zeer geschikt voor uw inbouwhaard, open haard of inzethaard. Informeer hiervoor bij onze verkoopmedewerkers. De Couperin gebogen Crema Marfil staat in onze showroom in Epe, het gaat om het exemplaar met referentie nummer SCH.00002 (zonder haard) en OP=OP. Wilt u liever de haard erbij, dan kunnen we daar natuurlijk een mooie aanbieding voor doen. De Couperin gebogen wordt ook wel Couperin gebogen Steijn S genoemd. Omdat een schouw van natuursteen een natuurproduct is (en dus altijd uniek) is het verstandig om de schouw altijd eerst in het echt te komen bekijken. Natuurlijk bent u van harte welkom om bij ons de Couperin gebogen Crema Marfil te komen bewonderen. De afmetingen van de schouw zijn aan de buitenzijde 120 x 108 cm. de binnenmaat is 78 x 71 cm.


 

 

Schouw Couperin gebogen Crema Marfil in de opruiming

Couperin gebogen Steijn S

De Couperin gebogen is gemaakt van Crema Mafil natuursteen. Er zijn heel veel verschillende soorten natuurstenen schouwen variërend van strak en modern tot sierlijk en nostalgisch. De Couperin gebogen heeft bijvoorbeeld mooie welvingen in de staanders van de schouw. Ook het materiaal varieert sterk van hard & glad tot streelzacht en/of poreus. Bedenk daarbij nog een eindeloos palet aan natuurtinten en kleurmogelijkheden en de keuze is haast oneindig. Natuurstenen schouwen behouden altijd een eigen karakter en een unieke uitstraling. Omdat geen enkel stuk natuursteen gelijk is, blijft het boeiend om naar te kijken. Natuursteen wordt vooral veel gebruikt bij schouwen en haarden omdat natuursteen veilig is en goed tegen hoge temperaturen kan.

Couperin gebogen

Het unieke karakter van een natuurstenen schouw

Met een schouw haalt u echt iets unieks in huis. In combinatie met een open haard, inzethaard of inbouwhaard heeft u een echte, sfeervolle blikvanger in uw woning. Een schouw met een haard is een lust voor het oog en u zult erg veel plezier aan de sfeer en warmte beleven. Natuurlijk installeren wij de schouw en haard ook graag voor u. Voor een uitgebreid overzicht van onze diensten kunt u ook terecht op onze website.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier