Scandia houtkachel

Opruiming op=op!

nu voor
690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: Scandia houtkachel vrijstaand
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze bijzondere Scandia houtkachel is een vrijstaande, gietijzeren kachel die lijkt op de Jotul 1, een klassieker. Het kachel model is een blikvanger en echt geschikt voor een stookliefhebber die van retro houdt. Je moet deze kachel echt gezien hebben! Dit tweedehands exemplaar is helemaal nagekeken, opgeknapt en goedgekeurd door de specialisten van onze werkplaats en staat nu extra VOORDELIG voor je klaar. De afmetingen van de kachel zijn ca. 860x500x500 mm (hxbxd). De rookgasafvoer heeft een diameter van 200 mm en zit aan de achterkant. De afstand van vloer tot hart pijp is 720 mm. Het vermogen is 6 tot 9 kiloWatt. De kleur is grijs (930). De kachel ziet er netjes uit. Dus wil je binnenkort genieten van de warmte van deze unieke, klassieke houtkachel? Kom dan bij ons langs om de kachel te komen bekijken. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor de kachel met referentie THH.01225.QCF dus OP=OP.

Bel altijd even van tevoren naar onze showroom, zodat wij voor je kunnen kijken of de kachel er nog is om teleurstellingen te voorkomen. 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier