Scan 66 houtkachel met S-sokkel showroommodel

Opruiming op=op!

nu voor
3.390,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Scan
Model: Op S-sokkel
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De unieke Scan 66 houtkachel met S-sokkel is nu voor een zeer interessante prijs in de opruiming. Het betreft een ONGEBRUIKT SHOWROOMMODEL die nieuw uit de verpakking voor u klaar staat. Deze Scan 66 is een vrijstaande designhaard op een S-sokkel. Deze sokkel wordt inmiddels jammer genoeg niet meer gemaakt door Scan terwijl dit in Nederland de meest populaire uitvoering was. Een unieke kans dus om dit laatste exemplaar te bemachtigen, wat direct leverbaar is uit onze showroom in Orvelte. De haard produceert tot ca. 5 kW aan convectiewarmte en het rendement is ongeveer 78%. De afmetingen zijn 94,3x103,7x33,7cm (hxbxd) (zie ook maattekening). De Scan 66 beschikt over een bovenaansluiting van het rookkanaal met een diameter van 150mm. De aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie DEM.01164.QCF. Wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP.

 

Wilt u binnenkort genieten van deze prachtige unieke houtkachel, maar graag eerst nog even komen kijken? Neem dan contact met ons op, zodat wij voor u kunnen nagaan of de haard nog beschikbaar is.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier