Scan 20-2

Op=Op, nu met 360,00 zomer kassakorting

van 3.500,00, nu voor
1.750,00 1.390,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Scan
Model: 20-2
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 12 kW en hoger
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze houtkachel van Scan loopt licht rond en is daardoor extra sierlijk. Hij is voorzien van een glazen sierplaat in de kleur groen aan de bovenzijde. De Scan 20-2 heeft een vermogen van 12 kW en heeft dankzij de secundaire verbrandingslucht een zeer hoog rendement. Daarnaast is de 20-2 erg makkelijk te regelen. Wordt u al warm van de Scan 20-2? U bent van harte welkom in de showroom van Kachelparadijs Orvelte om deze prachtige houtkachel te komen bekijken! Bel voor de zekerheid even van tevoren of hij er nog staat (0593-322417) want onze opruimingskachels vliegen de deur uit. 

Wees welkom in het gezellige Orvelte!

Komt u van ver? Wij verzekeren u dat een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is. Nergens anders heeft u zoveel keuze en is het aanbod zo divers. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze kachels, haarden en schouwen. U hoeft bij ons niet van een foto of plaatje te kopen, wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat u uw droomkachel ook in het echt kunt bekijken. Met duizenden kachels voorradig is levering en installatie bovendien snel geregeld.  Kortom, oerdegelijke service voor internetprijzenUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier