Safretti Cubico XT

Op=Op, nu met 700,00 winter kassakorting

van 2.709,00, nu voor
1.690,00 990,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Safretti
Model: Cubico
Soort haard: Vrijstaand,Tunnel/doorkijk,Anders,Zonder afvoer,Tuinhaard
Brandstof: Anders
Vermogen: 0 - 2 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

De Safretti Cubico XT is een mooie designhaard van het ontwerp van Jan des Bouvrie. Deze bio ethanol haard kunt u gebruiken zonder afvoer, in huis of buitenshuis. De Cubico XT is schitterend als tuinhaard of terraskachel, maar ook in uw huis is het een sieraad voor uw woning. Het kubistische design (vandaar ook de naam Cubico) was gedurende vele jaren kenmerkend voor de ontwerpen van Jan des Bouvrie. De Safretti Cubico XT is een echte sfeerhaard met echte vlammen, werkend op bio-ethanol. Omdat deze sfeerhaard geen rookkanaal of gasaansluiting nodig heeft, is de Cubico XT heel gemakkelijk te verplaatsen op ieder gewenste plek van uw huis. De Cubico is gemaakt van duurzame materialen. De onderplaat is van natuursteen en de haard zelf is volledig gemaakt uit geborsteld RVS. De afmetingen van de Cubico XT zijn 124 hoog, 70 breed, 20cm diep. Ook ideaal als room divider. Het gewicht is 45 kg + 25 kilo voor de onderplaat. De Cubico wordt compleet geleverd met Safretti Luxe bio brander. Dit is een veilige brander die TUV gekeurd is.

Safretti Cubico XT nu voor 1690 euro

De Cubico XT van Safretti is te bezichtigen bij Kachelparadijs Orvelte. U bent van harte welkom in onze gezellige showroom met honderden kachels en haarden. En als u dan toch in ons mooie monumentendorp Orvelte bent, kunt u ook een bezoek brengen aan de vele bezienswaardigheden die Orvelte te bieden heeft. Voor klanten van ’t Stokertje is een bezoekje aan onze eigen, gezellige AmbachtenTuin gratis. Hier kunt u tijdens het toeristenseizoen in de weekenden live demonstraties bijwonen in onze eeuwenoude smederij, houtzagerij en klompenmakerij. Zo combineert u het nuttige met het aangename! Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier

Corona Update

MAATWERK OPLOSSINGEN