Vrijblijvende offerte
Safretti Cubico BL

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

De Safretti Cubico BL is een mooie designhaard van het ontwerp van Jan des Bouvrie. Deze bio ethanol haard kunt u gebruiken zonder afvoer, in huis maar natuurlijk ook buitenshuis. De Cubico BL is schitterend als tuinhaard of terraskachel, maar ook in uw huis is het een sieraad voor uw woning. Het kubistische design (vandaar ook de naam Cubico) was gedurende vele jaren kenmerkend voor de ontwerpen van Jan des Bouvrie. De Safretti Cubico BL is een echte sfeerhaard met echte vlammen, werkend op bio-ethanol. Omdat deze sfeerhaard geen rookkanaal of gasaansluiting nodig heeft, is de Cubico BL heel gemakkelijk te verplaatsen op ieder gewenste plek van uw huis. De afmetingen van de Cubico BL zijn (bxhxd): 70x70x20m. Het gewicht is 32 kilo. De Cubico wordt compleet geleverd met Safretti Luxe bio brander. Dit is een veilige brander die TUV gekeurd is. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie SHR.00523.

Safretti Cubico BL 

De Cubico BL van Safretti is te bezichtigen bij onze showroom. U bent van harte welkom in onze gezellige showroom met honderden kachels en haarden. 

Een haard zonder afvoer

Met een gelhaard of bio-ethanolhaard kunt u uw dromen waarmaken zonder ingrijpende investeringen of verbouwingen. Voor een gelhaard is namelijk geen schoorsteen aansluiting nodig en is daarom in iedere woning te plaatsen. Door deze manier van verbranding hoeft u ook nooit uw schoorsteen te laten vegen en het kappen van hout is ook niet nodig. De milieu vriendelijke brandstof verbrandt reukloos (mits u een goedgekeurd merk gebruikt) en laat ook geen reststoffen van rook of roet achter.

Specificaties

Merk: Safretti
Model: Cubico BL
Soort haard: Hanghaard,Anders,Zonder afvoer,Tuinhaard
Brandstof: Anders
Vermogen: 0 - 2 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Safretti Cubico BL

Normale prijs 1.972,00

Einddatum 21-05-2022 17:09:49


Welkom op de veiling van: 'Safretti Cubico BL'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 695,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelhûs Fryslân, Slachtedyk 1, 8501 ZA Joure

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden