Safretti bio ethanol haard showroommodel

Opruiming op=op!

nu voor
790,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Safretti
Model: bio ethanol
Soort haard: Hanghaard,Anders,Zonder afvoer,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Anders
Vermogen: 0 - 2 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Safretti is een mooie Cubico designhaard en een bio ethanol haard die u kunt gebruiken zonder afvoer, in huis maar natuurlijk ook buitenshuis. De Safretti is namelijk ook schitterend op de veranda, als tuinhaard of terraskachel, maar ook in uw huis is het een sieraad voor uw woning. De Safretti is een echte sfeerhaard met echte vlammen, werkend op bio-ethanol. Omdat deze sfeerhaard geen rookkanaal of gasaansluiting nodig heeft, is deze heel gemakkelijk ergens op te hangen op iedere gewenste plek van uw huis. De afmetingen van de Safretti zijn (hxbxd): 820x620x180 mm. Ook ideaal als onderdeel van een room divider te gebruiken. Het gewicht is 35 kilo. Deze aanbieding van dit showroommodel is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentienummer DEM.00171.QCF in de kleur chroom dus OP=OP.

De voordelen van bio-ethanol

Met een gelhaard of bio-ethanolhaard kunt u uw dromen waarmaken zonder ingrijpende investeringen of verbouwingen. Voor een gelhaard is namelijk geen schoorsteen aansluiting nodig en is daarom in iedere woning te plaatsen. Door deze manier van verbranding hoeft u ook nooit uw schoorsteen te laten vegen en het kappen van hout is ook niet nodig. De milieu vriendelijke brandstof verbrandt reukloos (mits u een goedgekeurd merk gebruikt) en laat ook geen reststoffen van rook of roet achter. 

DEM.00171-Safretti-Bio-Ethanolhaard-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier